Zaterdag 21 mei 2022 geeft het GSO een concert in de Veste 

Kaarten bestellen 

Maak het bedrag voor de kaarten over op NL84SNSB0945568614 tav Gouds Symfonie Orkest

Vermeld het aantal kaarten voor volwassenen (V) en jeugd (J)

U krijgt geen bevestigingsmail, maar de kaarten liggen op naam voor u klaar bij het concert. 

 

Kaarten zijn ook te koop aan de zaal. 

 


Vrijdag 1 november 2019 geeft het GSO een benefietconcert in de Sint Jan in Gouda 

Het concert

Dankzij de medewerking van de Stichting Goudse Sint-Jan verzorgt het Gouds Symfonie Orkest (GSO), samen met de Goudse sopraan Anitra Jellema, op vrijdagavond 1 november 2019 een bijzonder benefietconcert in de Sint-Jan. De opbrengst komt ten goede aan het Inloophuis Domino.

 

Inloophuis

Inloophuis Domino is gevestigd aan de Oosthaven 31c te Gouda en presenteert zichzelf graag als de grootste huiskamer van de stad. Bezoekers vinden er gezelligheid en een sociaal netwerk, worden er opgenomen in een groep en kunnen deelnemen aan gezamenlijke activiteiten. Voor een klein bedrag kunnen ze genieten van een warme maaltijd, klaargemaakt door vakbekwame koks. De stichting drijft op ongeveer honderd vrijwilligers en heeft ook twee beroepskrachten in dienst, die alle activiteiten coördineren, waardoor het inloophuis vijf dagen per week open kan zijn.

Inloophuis Domino werkt nauw samen met allerlei instellingen op het gebied van zorg en welzijn en is voor een groot deel afhankelijk van giften en donaties.

 

Soliste

De Goudse sopraan Anitra Jellema studeerde solozang aan het Rotterdams conservatorium en aan het Sweelinck conservatorium, waar zij ook de operaklas volgde. Meer en meer werd opera haar grote liefde, vooral doordat zij hoofdrollen zong bij een theater in Zwitserland. Tegenwoordig is zij vast verbonden aan het Groot Omroepkoor, waar zij regelmatig de solopartijen vertolkt. Tijdens het benefietconcert zingt zij zes opera-aria’s, en wel van Mozart, Dvoƙák, Tsjaikovski, Verdi, Puccini en Gershwin.

 

Orkest

De aria’s worden begeleid door het Gouds Symfonie Orkest, dat ter afwisseling ook instrumentale nummers speelt. 

 

Kaarten en kaartverkoop

·       Kaarten zijn in de voorverkoop € 15,- en € 17,50 aan de deur op 1 november 2019. Voor kinderen tot 18 jaar is de prijs € 10,-.

·       U kunt kaarten bestellen via de leden van het GSO,  onze penningmeester  Nellekevermeij@hotmail.com  , dan wel via Inloophuis Domino.

·       Op de website www.inloophuisdomino.nl is eveneens informatie opgenomen en is het mogelijk om via de button  een e-ticket te kopen.

·       In de Sint-Janskerk, bij boekhandel Smit, boekhandel Verkaik en boekhandel Samma zijn ter plekke kaarten te koop.